متن انگیزشی باران پاییزی برای استوری و کپشن اینستاگرام
ترکیبات ساپونینی و فلاونوئیدها موجود در عناب بر پیامرسانهای عصبی تأثیر داشته و با ترشح سرتونین، موجب آرامش اعصاب میشوند.
میوه ی تازه ی عناب را به صورت خام و پخته شده برای تهیه انواع کیک، شیرینی، دسر، مربا و مارمالاد استفاده می کنند.
برای مطالعه اطلاعات مفصل در این زمینه، میتوانید مقاله خواص عناب برای فشار خون را بخوانید.
برای بهرهمندی از خواص عناب خشک، میتوانید آن را بهعنوان یک میان وعده سالم و یا برای تهیه نوشیدنیها و انواع دمنوشهای گیاهی استفاده نمایید.
از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).
این دمنوش ملین سینه بوده و عناب ارزش غذایی همچنین باعث میشود خواب آرام و عمیقی داشته باشید. در مقاله طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک، کامل توضیح دادیم که چگونه این دمنوش را آماده کنید.
اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار میتوان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفههای درخت عناب گرفته میشود، رنگ تیرهای دارد و بهراحتی از عسل زرد که از شهد سایر گلها گرفته میشود، قابل تشخیص است.
بهعنوان یک آرام بخش، عناب در طب سنتی چینی بسیار مورد توجه هست.
جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف میکند. عصاره آن همراه با زنجبیل، شیرین بیان و نعناع آرامبخش عضلات گلو است.
عناب برای درمان کم خونی و بهبود گردش خون در بدن مفید است. میوه عناب حاوی مقادیر قابل توجهی آهن و فسفر است که باعث افزایش تولید گلبولهای قرمز و بهبود گردش خون در بدن میشود.
عناب خشک شده را با عسل مخلوط کرده در محل خارش و کهیر بمالید.
عناب به دلیل ارزش غذایی خوبی که دارد، بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
چون عناب باعث سفت شدن خون میشود لذا مصرف آن برای افراد با غلظت خون بالا توصیه نمیشود.